Sportmedische begeleiding – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

Sportmedische begeleiding

De Pedaleurs

TC de Pedaleurs is de wielertoerclub voor de gemeente Heumen en omstreken.
De clubdoelstelling is het bevorderen van de fietstoersport in al zijn facetten.
Hiertoe organiseren wij voor onze leden elke week een toerrit, ’s zomers op de weg voor de racefietsers en ’s winters zowel op de weg voor de racefietsers als in het bos voor de mountainbikers. Elk jaar organiseren wij in het voorjaar een “heuvelweekend” voor de racefietsers in bv. Eifel, Sauerland, Ardennen en in het najaar/winter een ATB-weekend in dezelfde streken.
Naast de wekelijkse toerrit organiseren wij meerdere doordeweekse trainingsmomenten in clubverband.
Voorts organiseren wij onder auspiciën van de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) elk jaar in april een toertocht met de racefiets op de weg en in december een veldtoertocht in het bos. Kijk hierboven bij Honderd-Duizend Klimrit en Pedaleurscross.
Tot slot organiseren wij – hoewel het niets met fietsen te maken heeft – uit traditie al meer dan 30 jaar op de 1e zondag van november de Maldense Bosloop, een veldloop voor het hele gezin waar naast individuelen ook veel scholen en bedrijventeams aan meedoen.

Interesse in onze club?  klik hier voor meer info.

Let’s Go Hardloopbegeleiding

Hardlopen is een geweldige manier om verder te komen. Zowel letterlijk als figuurlijk gesproken.

Loopbegeleiding Let’s Go is ontstaan uit een passie voor lopen. De bossen in tijdens een vrij uurtje en je hoofd helemaal leeg maken. Genieten van de omgeving en, luisterend naar de geluiden van de natuur en de kadans van je voeten, innerlijk tot rust komen.

Ondertussen verbeter je je conditie, verhoog je je weerstand en mag er daarna gerust een koekje bij de koffie.

Hoe vaak heb je al willen beginnen? Elke keer is er wel een reden om het uit te stellen. Maar nu ben je tot dit punt gekomen en neem je de stok achter de deur van ons aan. Samen gaan we stap voor stap werken aan je loopstijl en je uithoudingsvermogen en ga je leren te ontspannen bij inspanning.

Wij delen met jou onze passie voor lopen. Pas maar op, voor je het weet, wil je niet meer zonder.

De meeste trainingen bestaan uit intervaltraining, zodat iedereen toch op zijn eigen niveau kan trainen.
in voorbereiding op verschillende loopevenementen gaan we het parcours van te voren een of twee keer verkennen, zoals de Marikenloop de Zwitserlootdakrun en de Zevenheuvelenloop.

Raadpleeg ons rooster voor de laatste update van tijden en niveaugroepen.
In de meeste groepen is er nog plaats voor meer lopers, train je naar een bepaald evenement toe en wil je eens in groepsverband lopen, neem dan gerust contact met ons op.

Door ons strippenkaartsysteem is het mogelijk af en toe een training te missen zonder extra kosten.

Kijk op onze website voor meer informatie.

Tennisvereniging Malden

Met ongeveer 425 senioren en 125 junioren is het een bruisende vereniging. Door het jaar heen worden (naast competitie en toernooien) een groot aantal activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Hoogtepunt is het jaarlijkse open toernooi (Malden Open) begin juli dat door de regio altijd goed bezocht wordt. Het tennispark is prachtig gelegen aan de rand van Malden in een bosrijke omgeving. Wij hebben acht kunstgras banen met LED verlichting waarop (bijna) het hele jaar door getennist kan worden. Het clubhuis (Baan 9) is centraal gelegen zodat vanuit alle hoeken het tennisspel beleefd kan worden.

Geïnteresseerd en wil je lid worden? Klik dan hier of bovenin de menubalk op de knop “lid worden?”. Je kunt natuurlijk ook vrijblijvend kennis met ons komen maken. Neem gerust contact op.

CrossFit Wijchen

De definitie van CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.

Wij , CrossFit Wijchen proberen deze manier van trainen op een persoonlijke en professionele manier over te brengen naar onze leden.

CrossFit Wijchen is voor jong en oud. Voor gevorderde CrossFitters, maar ook zeker starters.

Het aanleren van de technieken gebeurt tijdens de lessen, hierbij wordt er goed op uw houding gelet en daar waar nodig extra uitleg gegeven.

Heb je nog vragen of wil jij een gratis proef les? Stuur dan een mail.

Over In Beweging

In Beweging is een sportbedrijf met als passie: mensen door middel van beweging helpen aan extra energie, waardoor zij (nieuwe) uitdagingen aangaan, dit leidt tot een betere kwaliteit van leven.

De drijvende kracht achter In Beweging is Marian Schijf, begonnen als turndocent en uitgegroeid tot adviseur sport en bewegen. Zij heeft diploma’s van turndocent tot en met Life Time Consulticie (LMC) en Passionair Coach.

In Beweging is ondernemend, vernieuwend in sport en bewegen, biedt hoge kwaliteit en is betrokken en zorgzaam.

Kerntaken In Beweging:

  • adviseur voor vier seniorensportorganisaties met ruim 100 sportgroepen
  • initieert en leidt (sport) projecten
  • beweegcoach voor gemeenten
  • verzorgt sport en bewegingslessen voor senioren
  • allround wandelinstructeur nordic walking en sportief wandelen
  • verzorgt van fietslessen voor senioren
  • is docent in het programma Herstel en Balans
  • verzorgt het valpreventieprogrpamma In Balans
  • coaching  via de methode Passionair
  • verzorgt opleidingen en (bij) scholingen aan docenten in het vakgebied

Voor meer informatie, neem contact op met Marian Schijf.

Anytime Fitness Malden

“Welkom bij Anytime Fitness Malden!! Persoonlijke aandacht en begeleiding vinden we belangrijk, én FUN. Sporten omdat het moet is één maar wij willen dat je het leuk vindt om bij ons aan je gezondheid te werken en daar doen we dan ook ons best voor! Benieuwd of jij je thuis kunt voelen in onze club? Vraag een gratis 7-dagenpas aan en kom het gewoon eens proberen!

Vul het aanvraagformulier in, dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken met één van onze teamleden. Tot snel!”

Union-Hockey

Union startte in 1932 met 26 leden. Inmiddels is onze vereniging met ongeveer 1.200 leden uitgegroeid tot een van de grootste verenigingen in Noord- en Oost-Nederland.

We zitten op De Kluis.
In 1952 hebben we de velden van Sportcomplex De Kluis aan de Rijksweg tussen Nijmegen en Malden in gebruik genomen. Daar vind je ons prachtige clubhuis en 4 velden, waarvan 2 watervelden.

Union staat voor sport en gezelligheid.
Als lid van Union heb je alle kans om op je eigen niveau te hockeyen. En om volop te genieten van de leukste sport die er is: hockey! De leden van Union vinden naast het hockey ook de goede sfeer en gezelligheid belangrijk. Evenementen, feesten, hockeydagen, toernooien en een regionale bedrijfscompetitie zijn hiervan goede voorbeelden.

Daarnaast is de betrokkenheid van de ouders van jeugdleden zo groot dat de zaterdagen op de Kluis iedere week gezellig druk zijn. Union vervult hiermee een grote sportieve, sociale en maatschappelijke rol in deze regio.

Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. Jeugdleden trainen de jongste jeugd. En veel vrijwilligers zorgen in diverse commissies voor de hockeyontwikkeling, de public-relations, de sponsoring, evenementen, de accommodatie en de jeugdbegeleiding.

Voor meer informatie, bekijk onze website.