Afspraken – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u op maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 17.00 uur contact met ons opnemen. Onze praktijkassistenten zitten voor u klaar om een afspraak te maken, te wijzigen of u advies te geven. Buiten de openingstijden zijn we per e-mail bereikbaar of via ons noodnummer 06-23 59 39 31.

Per 1 januari 2006 is de fysiotherapeut direct toegankelijk. Dit houdt in dat u geen verwijsbriefje meer hoeft te hebben van uw (huis)arts. De vergoeding van de screening die directe toegankelijkheid mogelijk maakt valt onder de aanvullende verzekering en wordt door vrijwel alle verzekeraars vergoed.

Voor sommige indicaties is nog wel een verwijzing noodzakelijk. Dat is het geval wanneer u komt voor een indicatie die voorkomt op de zogenaamde chronische lijst. Ook als u thuis behandeld moet worden, bijvoorbeeld omdat u vanwege de klachten niet naar de praktijk kunt komen, dient er een verwijzing te zijn waarop nadrukkelijk vermeld staat dat de behandeling aan huis dient plaats te vinden.