4daagseverzorging en blessurebehandeling – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

4daagseverzorging en blessurebehandeling

Ook dit jaar zal fysiotherapiepraktijk Medical Training Malden (MTM) in de 4-daagseweek wederom 4-daagseverzorging organiseren. De 4-daagse wordt dit jaar voor de 105e keer gehouden en is ’s Werelds grootste wandelevenement.

Het lopen van de 4-daagse is een hele belasting en zorgt dikwijls voor diverse lichamelijke gebreken. Hierbij valt te denken aan blaren, maar ook aan stramme spieren of zelfs blessures aan kuit, scheenbeen, knie of enkel. MTM heeft in de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgebouwd in de verzorging en behandeling van de lopers. Tijdens de 4-daagseweek zullen we met diverse therapeuten vanaf 17:00u paraat staan om lopers te behandelen aan hun blaren, spieren weer soepel te kneden en blessures te behandelen zodat zij op vrijdag via de Via Gladiola hun begeerde kruisje mogen ophalen.

Aan de 4-daagseverzorging bij MTM zijn kosten verbonden. De MTM-massagepas is bij de praktijk te koop voor € 50,= en hiermee heeft u recht op 4 massages van 20 minuten. De MTM-4-daagsepas is bij de praktijk te koop voor € 90,00 en hiermee koopt u een totaalpakket waarbij u recht heeft op massage, blaarbehandeling en blessurebehandeling gedurende de hele week. Hiervoor reserveren wij een behandeltijd van 30 minuten. MTM organiseert de 4-daagseverzorging op maandag t/m donderdag van 17.00 – 21.00u.

Per maandag 19 juni kunt u pasjes kopen bij de receptie van de praktijk en kunt u zich tevens inschrijven!

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie via (024) 358 47 15 of info@mtm-fysiotherapie.nl.