De praktijk – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

De praktijk

Medical Training Malden (MTM) bestaat sinds 20 oktober 2000. Oprichter en eigenaar John Reijnen heeft een bepaalde visie op fysiotherapie, namelijk het activeren van de cliënt tijdens de behandeling. Dit houdt in dat de behandeling altijd in het teken staat van datgene oefenen dat in het algemeen dagelijks leven, werk- en/ of sportsituatie niet of niet goed meer mogelijk is als gevolg van pijnklachten, coördinatieproblemen, spierkrachtverlies, etc. In de jaren erna breidde de praktijk zich verder uit met sportfysiotherapie, manuele therapie, kinderfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie.

In 2001 startte ook Podotherapie Propuls (voorheen Podotherapie Thijssen) in het sportcentrum waarmee een goede samenwerking is ontstaan.
Inmiddels is de praktijk sinds 2012 gevestigd in het centrum van Malden. Op deze locatie beschikken we over vijf behandelkamers, één trainingsruimte en één oefenzaal voor kinderfysiotherapie.

De missie van MTM is het ondersteunen van de cliënt in het beantwoorden van hun hulpvraag door middel van het leveren van maatwerk. Om deze doelstelling te bereiken denkt de praktijk vanuit het belang van de cliënt tijdens het gehele behandelproces.

Belangrijke succesfactoren voor de praktijk zijn:

  • Up-to-date fysiotherapeutische zorg door middel van het leveren van de beste behandeling op basis van de meest recente wetenschappelijke onderzoeken;
  • Flexibiliteit in de breedste zin van het woord;
  • Betrokkenheid bij de cliënt, zowel bij het zorgproces als de context van de cliënt;
  • Laagdrempeligheid door middel van goede bereikbaarheid; telefonisch, per e-mail en via social media.

De praktijk heeft zich afgelopen jaren naast fysiotherapie ook gericht op preventie en leefstijl. Hiervoor zijn aanvullende diensten ontwikkeld zoals Medische Fitness, Perfect Pilates en hardlopen.

Medical Training Malden is aangesloten bij: