Annelotte Peek

Functie: Fysiotherapeut/ kinderfysiotherapeut i.o.

E-mailadres: annelotte.peek@mtm-fysiotherapie.nl

In juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als fysiotherapeut. Sinds augustus 2017 ben ik werkzaam bij Medical Training Malden. Ik heb hier vanaf begin 2017 mijn afstudeerstage gelopen en deze succesvol afgerond.

Ik ben geïnteresseerd in zowel de reguliere fysiotherapie als kinderfysiotherapie. Binnen mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik de minor Paediatric Physiotherapy (Kinderfysiotherapie) gevolgd in Breda. Zeer waarschijnlijk wil ik ook de master Kinderfysiotherapie gaan volgen naast mijn werk.

Daarnaast heb ik een cursus gevolgd ter verdieping op het gebied van zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn (methode volgens Cecile Röst). Vaak zijn een paar adviezen, behandelingen of oefeningen al een enorme hulp in het verminderen van beperkingen in het dagelijks leven.

De afwisseling van het helpen van cliënten met klachten van het bewegingsapparaat en het behandelen van kinderen met bijvoorbeeld een motorische ontwikkelingsachterstand of groeiklachten, zorgt ervoor dat ik mijn werk binnen de praktijk met veel enthousiasme uitvoer.

Samen met mijn collega Marloes Fielmieg begeleid ik de Beweeginterventie Ouder wordende mens. Een beweeggroep voor ouderen die actief willen blijven of weer actief willen worden.

Naast mijn werk als fysiotherapeut sport en kook ik graag. In de weekenden spreek ik graag met vrienden af.

Specialisaties:

  • Taping
  • Perfect Pilates Trainer 1
  • Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap (methode volgens Cecile Röst)

Terug naar overzicht