Anytime Fitness Malden: Gemak, Persoonlijk & Plezier – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

Terug naar overzicht

Anytime Fitness Malden: Gemak, Persoonlijk & Plezier

24/7 Sporten en Alles onder een dak

Wij kenmerken ons eraan om voor iedereen toegankelijk te zijn om te kunnen sporten op een persoonlijk niveau! Van jong tot oud is men welkom om 24 uur per dag, 7 dagen per week. Of het nu gaat om groepslessen virtueel of live. Functionele H.I.I.T. training of persoonlijke begeleiding, bij ons is alles mogelijk.
Wie zijn wij als Anytime Fitness:

  • Sporten wanneer jij dat wilt (24/7)
  • Prettige ongedwongen sfeer
  • Begeleiding passend bij jouw doelstelling met een op maat gemaakt sportschema om jouw deze te bereiken.
  • Veilig en hygiënisch.

Sinds oktober 2020 heeft Anytime Fitness Malden een samenwerking met Medical Training Malden (MTM). Via MTM, kunnen cliënten en onze leden behandelingen op afspraak in ons eigen pand aanbieden. Eventuele klachten worden vroegtijdig gesignaleerd en met een van de fysiotherapeuten overlegd. Andersom is natuurlijk ook mogelijk. Een re-integratie via de fysiotherapeut is gebaat met oefeningen in de sportschool. Samen hebben we het doel om mensen verantwoordt te laten sporten, revalideren en fitter door het leven te laten gaan.

Maandagavond is fysiopreekuur avond!
Elke maandag is er van 19:00 tot 20:00 uur een fysiotherapeut aanwezig in ons pand. Hier kunnen onze leden terecht met vragen, klachten, blessures en/of tips. Zo maken wij samen Healthy Happen!

Maatwerk & persoonlijk
Door alle kennis van deze specifieke vakgebieden onder een dak te bundelen, krijgen leden met zekerheid het gewenste resultaat.
Publicatiedatum: 02-11-2020