Ties van den Hurk

Functie: Fysiotherapeut

E-mailadres: ties.vandenhurk@mtm-fysiotherapie.nl

Vanaf november 2018 ben ik werkzaam in de praktijk Medical Training Malden. Ik houd van reizen, sport (in het bijzonder hardlopen en voetbal) en geschiedenis. Sinds oktober 2017 train ik mij de zool onder de hardschoen vandaan om mooie tijden te lopen op de midden-lange afstand. Ik ben altijd te porren voor een loopje in het mooie Heumensoord!
Naast mijn studie heb ik mij breed georiĆ«nteerd. Van het oprichten van de vakinhoudelijke studievereniging FSV Praktisch tot zorginnovatie op het Radboudumc tot sportverzorger bij de O19 van NEC. Tijdens mijn studie heb ik mij een half jaar gespecialiseerd in de wervelkolom met de minor ‘Spinal Musculoskeletal Physiotherapy’.
Deze ervaringen hebben bijgedragen aan wie ik ben en waar mijn interesses liggen. Ik wil mij de komende tijd focussen op fysiotherapie bij sporters enerzijds en bij de oudere medemens anderzijds. Ik ben er van overtuigd dat goede fysiotherapeutische zorg ook voor een groot deel bestaat uit preventie, leefstijl en voorlichting over de klacht. Samen maken we een plan hoe we ons doel (op een leuke manier) gaan bereiken.
Tot in de praktijk!
Terug naar overzicht