Noor van der Landen

Functie: Fysiotherapeut

E-mailadres: noor.vanderlanden@mtm-fysiotherapie.nl

Vanaf maart 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in de praktijk Medical Training Malden. Ik kijk uit naar de komende tijd! Ik heb hier altijd met veel plezier gewerkt tijdens mijn afstudeerstage en heb hiermee mijn bachelor diploma fysiotherapie behaald aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Naast reguliere fysiotherapie heb ik affiniteit met psychosomatische fysiotherapie. Zo heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen bij Klimmendaal op de afdeling Chronische Pijn en Orthopedie. Tijdens deze stage is de interesse voor de doelgroep chronische pijn gaan groeien. Na deze stage heb ik de minor Psychosomatiek gedaan. Tijdens deze minor heb ik me onder andere kunnen verdiepen in het effect op het bewegend functioneren van de interactie tussen biomedische factoren, sociale context en psychologische factoren bij de patiĆ«ntenpopulatie “psychosomatiek”. Naast de fysiotherapeutische behandelingen geef ik op dinsdagavond Perfect Pilates lessen.

Naast mijn werkzaamheden als fysiotherapeut, houd ik van reizen en kook ik graag in mijn vrije tijd. Als sport doe ik momenteel aan pilates, eerder was dit altijd paardrijden en hardlopen. In de weekenden ga ik graag met vrienden naar een feestje.

Terug naar overzicht