Harm Kersten – Medical Training Malden – Malden

Wie zijn wij?

Medical Training Malden. Welkom in onze fysiotherapiepraktijk. Gespecialiseerde fysiotherapie met een lach!

Harm Kersten

Fysiotherapeut
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Vrijdag

Ik ben Harm Kersten en ben in 2022 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na een fantastische afstudeerstage bij Medical Training Malden ben ik aangebleven als algemeen fysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende therapeuten en specialismen. Deze kennis pas ik nu in de praktijk toe om op deze manier tot een effectieve behandeling te komen.

In 2020 heb ik een periode doorgebracht in het buitenland. Ik ben hier verschillende visies op zorg tegen gekomen. Hier heb ik interesse ontwikkeld in het verhaal achter de persoon. Mijn interesse binnen fysiotherapie ligt dan ook in het menselijke aspect van het vak. Samen komen we er wel uit!

Ik ben woonachtig in Heumen en houdt me daar bezig met fitness, voetbal en tennis. Daarnaast heb ik ook al een korte carrière als vrachtwagenchauffeur meegemaakt.

Samen met mijn collega’s Sjoerd Jongerius en Noor van der Landen ben ik betrokken bij de beweeginterventie langdurige pijn die in Maart wordt gestart.

Specialisaties / nascholing:

  • Medical Taping Concept
  • Diagnostiek en behandeling van kaakdisfunctie

BIG (in aanvraag)

Terug naar overzicht